زنانِ یک فیلم زنانه | مروری بر شخصیت‌های زن در سریال «در انتهای شب» مستند «دوئل» روایتی از مسیر پر پیچ و خم علیرضا حیدری + زمان پخش همه چیز درباره حواشی و فعالیت‌های عجیب «بنیامین بهادری» حضور ۴۰ بازیگر خارجی در فصل دوم «سلمان فارسی» اکران مجدد «آمِلی پولن» برای گردشگران المپیک «پیانو» در راه ایتالیا مدرسه‌ای به وسعت ایران با «میم مثل معلم» از شبکه دو سیما اقتصاد بی‌رنگ هنر | جای خالی حراج‌های هنری در گالری‌های مشهد نقد قطعه «جوکر» از امیر عظیمی و حمید صفت + زمان پخش تئاتر «شابلون» از امروز به روی صحنه می‌رود (۲ مرداد ۱۴۰۳) صحبت‌های وزیر ارشاد درباره معیار‌های تلویزیون، سینما و شبکه نمایش‌خانگی جدایی «قنبر از صنم» هم به داد گیشه نرسید | نگاهی به فروش سینما‌های استان در اولین ماه تابستان هشت بذر برای کاشتن یک درخت اعلام فهرست فیلم جشنواره تورنتو جزئیات مراسم یادبود سومین روز درگذشت «سعید راد» ماجرای زنی که سوژه پادکست جنایی شد! مجموعه شعر «تو و من و شب» را بخوانید «حبس مجرد» در جمع هشت فیلم پرفروش داستانی «هنر و تجربه»
سرخط خبرها

مراسم تشییع پیکر امیر «امیرحسن ندایی» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۲۹۸۴۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۴
مراسم تشییع پیکر امیر «امیرحسن ندایی» برگزار شد
مراسم تشییع پیکر امیرحسن ندایی، مدرس دانشگاه، فیلمساز و مجری تلویزیون، صبح امروز ، ۲۴ مهر، در محل دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار شد.

به گزارش شهرارانیوز، در این مراسم علاوه بر خانواده و نزدیکان مرحوم ندایی، جمع کثیری از همکاران و دانشجویانش و همچنین تعدادی از اهالی فرهنگ و هنر و نیز دوستداران او حضور داشتند.

مراسم تشییع پیکر امیرحسن ندایی با مداحی و همچنین سخنرانی تعدادی از استادان دانشگاه تربیت مدرس همراه بود که از درگذشت این استاد دانشگاه به عنوان ضایعه‌ای بزرگ برای دانشگاه یاد کردند.

به گفته آنان امیرحسن ندایی انسانی وارسته و فرهیخته، استادی هنرمند و تلاشگر بود که قدر مسلم از دست دادنش برای دانشگاه تربیت مدرس اتفاقی سخت و سنگین است.

امیرحسن ندایی صبح جمعه ـ ۲۲ مهر ماه ـ بر اثر ایست قلبی در منزل درگذشت. او در سمت‌های کارگردان، تهیه‌کننده، نویسنده، تدوین‌گر، پژوهش‌گر، مجری و آهنگساز فعالیت داشته و دروس نظری و عملی گوناگونی را (در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری) تدریس کرده است.

او فعالیت‌های هنری را از سال ۱۳۶۰ در رشته‌ی موسیقی آغاز کرد و سپس در زمینه‌های هنری دیگر مانند نقاشی و سینما به فعالیت پرداخت. ندایی فعالیت‌های فیلم‌سازی را از سال ۱۳۷۲ در صدا و سیما آغاز کرد. او که دکترای پژوهش هنر از دانشگاه تربیت مدرس داشت، تدریس را در دانشگاه از ۱۳۷۹ در رشته‌های سینما، تئاتر، گرافیک و انیمیشن آغاز کرده بود.

برنامه «شب سینما» از سری «شب‌های هنر» در سال ۹۸ با اجرا و کارشناسی «امیرحسن ندایی» روی آنتن می‌رفت.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->